Gratis On Demand college Antoni Gaudi 


Heel de maand maart heb je de kans om samen met Hans de Man twee uur lang de wonderlijke wereld van Antoni Gaudi (1852 – 1926) te ontdekken. Wie was deze man achter de vele buitenissige bouwwerken? Wat waren zijn drijfveren en wat vonden zijn tijdgenoten eigenlijk van zijn werk? In dit college zoomen we dan ook uitvoerig in op de context en achtergronden van deze eigenzinnige architect. Gaudi was echter beslist niet de enige in Barcelona die in deze stijl werkte die ook wel Catalaans Modernisme wordt genoemd. Vandaar dat we ook de nodige aandacht besteden aan tijdgenoten, zoals Gaudi’s leermeester Domènech i Montaner en Josep Jujol.

Het college is van te voren opgenomen en heeft een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Inloggen is super simpel, je hoeft alleen je naam en mailadres in te vullen. We houden je dan ook op de hoogte van onze toekomstige (gratis) colleges en andere activiteiten.  Je kunt je eenvoudig uitschrijven onderaan de nieuwsbrief.


Datum: College is beschikbaar en kan t/m 15 juni 2021 gratis worden bekeken. 
Duur: circa 2 uur (pauzeren wanneer je wilt)
Prijs: Gratis (vrije gift aan Het Drentse landschap of een vergelijkbare instelling in jouw regio wordt op prijs gesteld) 

https://www.drentslandschap.nl/doneren-drents-landschap 

Klik HIER om het college terug te kijken